Despre electrice.md

UNITEHSTANDARD S.R.L.
Image

Unitehstandard SRL și-a construit autoritatea în domeniul instalațiilor electrice pe baza expertizei demonstrate în domeniul proiectării și executării sistemelor electrice pentru companii din Republica Moldova și din străinătate.
De aproape două decenii, firma noastră furnizează soluții complete, lucrări și servicii de inginerie electrică pentru proiecte civile și industriale, precum și sprijin direct clienților industriali pentru toate aspectele legate de funcționarea optimă și eficientizarea consumului de energie electrică.
Calitatea, promptitudinea și profesionalismul sunt atuurile care ne recomandă serviciile. Echipele noastre răspund prompt, cu soluții personalizate executate în funcție de nevoile specifice ale clienților. Analizăm, proiectăm, construim și testăm, astfel încât în momentul în care predăm o lucrare, clientul va putea beneficia de maximul eficienței acesteia.

Misiunea companiei Unitehstandard SRL este să ofere soluţia potrivită tuturor necesităţilor din domeniul electrotehnic a clientilor noștri.

Valorile companiei sunt:
Operativitate, Loialitate, Tenacitate și Atitudine, însușiri pe care compania noastră le cultivă cu multă grijă fiecărui angajat în parte și sunt transpuse în relațiile cu clienții și partenerii.
Mulţumim clienţilor şi partenerilor noştri pentru loialitate şi ne asumăm în continuare responsabilitatea de a vă fi alături de fiecare dată.

Vă dorim succes în afacerea Dumneavoastră!